DEKORATİF OBJELER

Güzel bir beş çayı masası hazırladınız. Biraz hareketlendirmeye ve renklendirmeye ihtiyacınız var. Bunun için dekoratif pasta standları ve onları tamamlayan tutacaklarla başlayabilirsiniz.




Pastanızı ayaklı bir stand ile sergilerseniz şık bir görüntü elde etmiş olursunuz (MUDO CONCEPT,TEPE HOME).

Bunu da sapları adeta gerçek pasta dilimini andıran sevimli bir servisle veya sapında çileklerden oluşan bir başka servislede yapabilirsiniz (PABETLAND).


Böreklerinizi yerleştirmek için ister kare ister yuvarlak şekilli pasta tabakları veya iki katlı standlar kullanabilirsiniz. (PAŞABAHÇE)

Cam bir servis tercih ederseniz şeffaf bir görüntü sergileyeceğinden masanızda yokmuş gibi durabilir(BONE CHINA). Yani kalabalık hissi vermez.


Eğer tam bir tasarım hastasıysanız ozaman üç katlı, yaklaştıkça büyüteç hissi veren ,gümüş gerçek bir tasarım harikasıyla servisinizi yapabilirsiniz(JUMBO).

Hepsine baktığınızda nasıl bir masa hazırlamayı planlıyorsanız herbiriyle masanızı sade veya şıkırtılı bir şekilde anlamlandırmanız mümkün.










4 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok hoş, çok renkli çok, çok zengin bir siteniz var elinize sağlık...

Secil dedi ki...

Gorusleriniz icin cok tesekkur ederim.

Adsız dedi ki...

merhabalar seçil hanım tebrikler çok hoş bir site çok güzel bilgileniyorum ama sormak istediğim birşey var; bu alttan beşinci renkli bir tabak var paşabahçeden gittim bulamadım sitesindede yok bu tabağı alabileceğim bir yer varmı şimdiden teşekkürler mutlu haftalar...

Secil dedi ki...

Merhaba Nilufer,
Cok tesekkur ederim. Bu tabagi gecen sene almistim. Bu seneye kalmamais olabilir.Ama yine de Profilo alisveris merkezindeki Pasabahce'ye bakmanizi oneririm.